Den lange rejse hjem

Den lange rejse hjem

Hvorfor denne weblog?

Sidst i februar 2007 forlader jeg forsvaret for at gennemføre en gammel drøm.
Jeg vil ud og kigge på vores store verden fra en cykelsadel!. På denne blog kan du primært følge med i min dagligdag i Grønnedal.
- stay tuned!

I skal da lige ha´.......

GrønnedalPosted by Kim Andersen Monday, November 06 2006 11:20

I skal da lige ha´et billede af Grønnedals mest fotograferede fjeld der hedder Kugnait. Det ligger ca. 20 km fra Grønnedal, og møder mig hver morgen når jeg trækker gardinerne fra i min lille lejlighed.

Blog Image

Om ikke så længe uploader jeg lidt forskellige billeder fra Grønnedal. I kan finde dem under fanen "Grønland" ude til venstre.

Som i ser er der ikke ret meget sne heroppe endnu. Vejret har absolut ændret sig i de år jeg har været heroppe. Jeg kom til Grønnedal første gang i 1988, og der havde vi som regel altid både megen frost og sne allerede fra oktober - nogle gange endda fra september måned...

Som telegrafist går jeg vagter. Det betyder så at jeg har meget fri på tidspunkter hvor "almindelige" mennesker går på arbejde. Således også i dag. Faktisk skal jeg først på arbejde igen på onsdag, og derefter har jeg så fri indtil mandag morgen.

Hvad får jeg så tiden til at gå med?? Som regel står jeg tidligt op om morgenen - næsten altid før 0730... Jeg er nok a-menneske... Så står den på morgenkaffe og internet. Jeg bruger et par timer hver morgen på at læse nyheder hjemmefra, samt checke op på et par hjemmesider hvor jeg følger med i forskellige weblogs.

Sidst på formiddagen går jeg i kondirummet, hvor jeg træner en times tid. Det er vigtigt at holde kroppen i form når man har så stillesiddende arbejde som jeg har. Jeg dyrker kun konditionstræning, hvor jeg skifter imellem en kondicykel og en crosstrainer. Det er specielt vigtigt for mig at bruge kondicyklen, da jeg på den måde kan holde mine led ved lige, så det ikke er så hårdt at lægge ud nye cykelture. Hos mig er det altid knæerne der har det hårdt.

Eftermiddagen går som regel i selvskab med en god bog, eller læsning på internettet. Og så skal jeg selvfølgelig i byen og handle ind. I Grønnedal har vi hele to forretninger. Een hvor vi handler madvarer, og en hvor der kan købes tøj, tandpasta, støvler, smykker etc....

Aftenen går som regel med kaffedrikning, tv, og lidt mere læsning....

Som i sikkert fornemmer sker der ikke det store heroppe. Alt går sin stille gang, og man skal virkelig tage sig svært sammen for at stresse smiley

  • Comments(0)//weblog.bcnu.dk/#post2