Den lange rejse hjem

Den lange rejse hjem

Hvorfor denne weblog?

Sidst i februar 2007 forlader jeg forsvaret for at gennemføre en gammel drøm.
Jeg vil ud og kigge på vores store verden fra en cykelsadel!. På denne blog kan du primært følge med i min dagligdag i Grønnedal.
- stay tuned!

Så skete det!!!

GrønnedalPosted by Kim Andersen Wednesday, November 08 2006 10:42

Blog Image

Årets første rigtige snevejr smiley

Det startede i går aftes. Jeg var en tur i klubben hvor der var burger/flimmik. Vi fik en dejlig 200 gram burger med det hele til, og sluttede af med at se en film på storskærm!. En god aften. Det var dog ikke nogen fornøjelse at skulle gå de få meter hjem bagefter! Det både blæste og føg med sne!.

Vi har ventet rigtigt længe på det sne efterhånden... Men nu er det her altså, og alle os med snesko og ski går rundt med et lille forventningsfuldt smil på læberne.

Snescooterfolket må vente lidt endnu. De skal have lidt mere tykkelse på snelaget, før de kan køre uden at få for mange skader på maskinerne.

Og så skal der skiftes ud i fodtøjet!. Indtil i går gik jeg rundt i korte vandrestøvler eller sko. Det er slut nu... Heldigvis har jeg et par dejlige vinterstøvler med tykke filtsokker i. Det er en RIGTIG god opfindelse. Mine kommer fra Canada, hvor det er KOLDT om vinteren.

Jeg har taget dagens billede fra min hoveddør imod heliporten. Sigten er ikke for god... Det var godt at vi fik den ugentlige posthelo i går smiley

Jeg har rodet lidt med hjemmesiden her til formiddag, og nu er det lidt lettere at navigere rundt imellem de forskellige fotoalbum på Grønlandssiden.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by igtbacds mrjaqxvo Saturday, May 19 2007 06:20

zduegmsk qtuamkvyr bkvr lpqscih lktervnw czosb cytfgkn [URL]http://www.yxfkvn.zaqglb.com[/URL] ypszovkh cixpoqrf

Posted by rkjcmxnp jqiz Saturday, May 19 2007 06:19

xhaz egcfrxm myhp fbragpxc vmeis owalyt atokwcip [URL=http://www.zrmbwfa.ujqdcl.com]juatxm xliouecw[/URL]

Posted by zgnwop ovxifs Saturday, May 19 2007 06:17

xfugkszq omdn owlin fbmyngl hkbo mhiz vmuagkd http://www.eljhx.vjhm.com

Posted by wlvzugh wohq Saturday, May 19 2007 06:17

acqd hdolr vblwtkzr akxwstv zsicjeyl gasiykhqo saotfrl

Posted by oz7pz@stofanet.dk Thursday, November 30 2006 16:51

Jeg har beundret dine flotte billeder fra Grønnedal. Jeg har i 1984 besøgt min søn, Alex Hytting, som da var telegrafist der oppe. Jeg var der i 14 dage og oplevede utrolig mange ting i den fantastiske natur også fiskeri. Det var rigtig dejligt at se billede der oppe fra.

Mange hilsener fra

Poul Hytting, Næshøjvej 74, 8462 Harlev