Den lange rejse hjem

Den lange rejse hjem

Hvorfor denne weblog?

Sidst i februar 2007 forlader jeg forsvaret for at gennemføre en gammel drøm.
Jeg vil ud og kigge på vores store verden fra en cykelsadel!. På denne blog kan du primært følge med i min dagligdag i Grønnedal.
- stay tuned!

Første tur på snesko

GrønnedalPosted by Kim Andersen Thursday, November 09 2006 16:07

I dag har jeg været på flyvagt. Da jeg stod op i morges var det IKKE flyvevejr. Det sneede, og sigten var ringe.... Men op ad formiddagen lettede skyerne, og himlen blev atter blå over Grønnedal. Jeg tog et par billeder på vej tilbage på heliporten efter frokost.

Blog Image

Jeg bor sådan cirka midt i bygningen. De gule tønder bruges af sneryderne, så de ikke kører galt når det for alvor sner!

Blog Image

Heliporten set fra min lejlighed.

Blog Image

Derude bag den røde bygning ligger heliporten.

Blog Image

Her sidder jeg så og sørger for at alt går rigtigt til.

Blog Image

Blog Image

Ventesalen

Og så var det jo dagen hvor sneskoene skulle luftes for første gang i år!

Jeg var ude og gå med min nabo Søren og hans hund Bonnie. Det var Sørens første rigtige tur på snesko, og vi havde en herlig tur på lidt over en time. Bonnie havde det MEGET svært. Hun har jo ikke snesko på, og sank dybt ned i sneen hele tiden smiley

Blog Image

Her er vi lige bag Grønnedal på vej op ad en fjeldside. Læg mærke til snebyen ude til venstre i billedet.....

Blog Image

Vi gik op til et minemærke hvor en værnepligtig døde under nedstigning fra en fjeldtop. Han kom ud på glat sne, og kunne ikke stoppe. Han stoppede først da der kom en klippe i vejen. Meget trist historie der viser at man skal have respekt for naturen. Derude er man den lille!.

Blog Image

Og sådan ser et par moderne snesko så ud!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim Thursday, November 09 2006 22:10

Hej Leif

Det var en rigtig god første tur på snesko. Vi holdt et godt hvil ved korset. Sad og hyggede med lidt mundgodt i min fjellduk... dejligt varmt. Solen var ved at gå ned, og lyset var rigtigt flot ned over Grønnedal. Det er sådanne øjeblikke at man er utrolig taknemmelig over at være lige hvor man er, og bare nyder livet, og aner en mening med det hele :-)

Kim

Posted by Leif Thursday, November 09 2006 16:52

Hej igen Kim:-)

Det ser jo rigtig godt ud! Man savner jo næsten Grønnedal når man ser det sneklædte landskab. En tur i sneen havde jo ikke været dårligt.

Mange hilsner
Leif