Den lange rejse hjem

Den lange rejse hjem

Hvorfor denne weblog?

Sidst i februar 2007 forlader jeg forsvaret for at gennemføre en gammel drøm.
Jeg vil ud og kigge på vores store verden fra en cykelsadel!. På denne blog kan du primært følge med i min dagligdag i Grønnedal.
- stay tuned!

Ingen tur i fjeldet i dag!

GrønnedalPosted by Kim Andersen Saturday, November 11 2006 11:07

Hvor er det dog irriterende!. Da jeg vågnede i morges kunne jeg høre dryppen udenfor mit vindue. Det ku´jeg ikke rigtigt forstå, fordi da jeg gik hjem i går aftes fra klubben, efter en god gang andesteg med det hele, frøs det 10 grader og var stjerneklart...

Vi var ellers nogle stykker det skulle ha' været i fjeldet på snesko i dag efter frokost.... Men når det ser sådan ud udenfor, kommer vi ingen steder.

Blog Image

Men dagen skal jo gå med noget, så foreløbig har jeg gjort rent og vasket tøj smiley Og så har jeg ellers indtaget udgangstillingen henne foran de to tossekasser - jeg skal nok få tiden til at gå på en fornuftig måde!.

Blog Image

De lover op til storm i dag. Skiftende vind til nordvest i nat med regn/sne. Måske vi kommer ud i morgen?

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim Andersen Monday, November 13 2006 08:24

Hej Leif

Så blev det mandag heroppe, og solen skinner igen... Lidt surt at vejret har været så dårligt i weekenden... Tror det er koldt - det blæser fra nord! Har fri, så vil nok gå en tur op til Grønnedalshytten lidt senere på dagen.

Har nu rodet med forskellige Blog's de sidste par dage, og foreløbig er den bedste her www.wordpress.com . Min egen kan jeg kun skrive i når jeg er online - den hos worldpress kan jeg vha et lille program skrive i offline, og så uploade når jeg kommer i nærheden af et netværk - smart! Jeg er begyndt at lege med den her: http://langerejsehjem.wordpress.com

Kim

Posted by Leif Monday, November 13 2006 04:30

Vejret kan man da aldrig stole på:-)
Læst dagbogen "Danmark rundt 2004", morsomt, genkender stemningen og de spekulationer man gør sig undervejs.

;-) Leif