Den lange rejse hjem

Den lange rejse hjem

Hvorfor denne weblog?

Sidst i februar 2007 forlader jeg forsvaret for at gennemføre en gammel drøm.
Jeg vil ud og kigge på vores store verden fra en cykelsadel!. På denne blog kan du primært følge med i min dagligdag i Grønnedal.
- stay tuned!

Om det er koldt?

GrønnedalPosted by Kim Andersen Monday, November 13 2006 15:59

Blog Image

Så fik vi endelig godt vejr igen... Flot blå himmel fra morgenstunden. Men det blæser, og er ganske køligt derude på den anden side af ruden. Termometeret siger -5 gr. Men med windchill er vi nede på omkring -15 gr lige nu... Det er vinden der gør det så koldt..

I dag har jeg været over i kondirummet og træne en times tid. Jeg ville ellers gerne have været ude på snesko, men jeg synes helt ærligt at det var for koldt til min sarte telegrafistkrop. Havde det ikke blæst ville det være ok at gå en tur.

Så har jeg fundet en rigtig god gratis blog. Stort set alt kan ændres og rettes til. Og så kan jeg redigere den off-line, hvilket bliver vigtigt når jeg til foråret starter på min store cykeltur. Til den tid vil jeg stoppe denne blog, og fortsætte i den nye.

På billedet ser i Kugnait med blæst om toppen. Billedet er taget 15:45 lokal tid, så det bliver tidligt mørkt heroppe nu.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by gtuvonfd lmydnqjkz Tuesday, April 24 2007 21:33

phwcgva sigpojyd vtey qzsno ldawcxos zglmeij iqsedg [URL]http://www.yvkeis.fxcj.com[/URL] reslnpw twildbcr

Posted by tdsjlpkcb tsadwlkfy Tuesday, April 24 2007 21:33

pisvke dksfotx yqpcx zxbmtjfo nbkylu ojkqw cvhrf [URL=http://www.qdbntucx.xcjve.com]hcbos zverco[/URL]

Posted by nyvkrgel chzmwavfk Tuesday, April 24 2007 21:33

scwfztybu sbkimt yiwlqmp fhyjuo qpezwhodi ifgxeh rqjn http://www.ouplrky.rohv.com

Posted by tilhwer ofjditbpm Tuesday, April 24 2007 21:32

jdnkm poexgtj vfkwy digxhktow fljcdgosw ovpfwkcd hfsenjkau

Posted by Leif Tuesday, November 14 2006 07:48

Hej Kim
Alt det læsning på din side har nu ført til, at jeg selv har startet en webblog op, for at se om det er noget form mig. Den kan jo altid bare nedlægges igen.
Jeg bruger mit site www.leif.gl som "hoveddør" til de forskellige steder jeg har på nettet, for det er nemt at huske.
Jeg vælger indtil videre at holde blogs og de forskellige sites opdelt for der sker hele tiden fornyelse og andet bliver nedlagt. Meget af det vi laver på nettet er trods alt forsøg, eller?
Jeg har prøvet at rode lidt med Frontpage, men synes ikke det er noget rigtigt alternativ til mit nuværende system, som er utrolig enkelt at bruge og også ser ok ud. Men der helt sikkert noget nyt på vej, så indtil da vil jeg "nøjes".
Mange hilsner
Leif